Big Text Browser-ийн нууцлалын бодлого

Хүчин төгөлдөр болсон огноо: 2026 оны 10-р сарын 29

Big Text Browser бол текстийг том үсгээр харуулдаг үнэгүй интернэт апп (вэб хөтөч) юм. Бүртгэл шаардлагагүй бөгөөд Таны нэр, утасны дугаар, имэйлийг асуудаггүй. Энэхүү бодлого нь юу утсанд үлддэг, юу гадагш гардаг, түүнийг хэрхэн унтрааж, устгахыг тайлбарлана.

Товчхондоо

1. Зөвхөн утсанд хадгалагддаг мэдээлэл

Хөтөч ажиллахын тулд дараах зүйлс утсанд хадгалагдана. Эдгээрийг хөгжүүлэгчийн сервер рүү илгээхгүй.

2. Таны зочилдог вэб сайтууд

Вэб сайтад оруулсан эсвэл зөвшөөрсөн мэдээлэл (нэвтрэх, байршил, микрофон гэх мэт) нь тухайн вэб сайтын өөрийн нууцлалын бодлогын дагуу боловсруулагдана.

Аюултай сайтын талаар анхааруулахын тулд Android-ын вэб харагч (Android WebView) дахь Google Safe Browsing үргэлж асаалттай байна. Google Таны нээх гэж буй хаягийн талаарх мэдээллийг Google-ийн бодлогын дагуу шалгаж болно.

3. Утаснаас гадагш гардаг мэдээлэл

Ашиглалтын статистик ба алдааны тайлан

Аппыг засах, сайжруулахын тулд дараах зүйлсийг Google Firebase (Google Analytics, Firebase Crashlytics) руу илгээнэ.

Зочилсон бүрэн хаяг, хайлт, хуудасны гарчиг ба агуулга, Таны бичсэн зүйл, татаж авсан файлын нэр, мэдэгдлийн гарчиг ба текст, push токен хэзээ ч илгээгдэхгүй. Android-ын зарын ID-ийн зөвшөөрлийг аппаас хассан.

Сайтын нийцлийн тохиргоо ба үйлчилгээний зарлал

Сайттай холбогдох асуудалд хурдан хариу өгөхийн тулд апп нь өөрт нь аль хэдийн суулгасан функцуудыг асаах, унтраах утгыг Firebase Remote Config-оор хүлээн авна. Эдгээр утгад зочилсон хаяг эсвэл бичсэн агуулга байхгүй.

Заавал хийх шинэчлэлт эсвэл үйлчилгээ дуусгавар болох зарлал байгаа эсэхийг шалгахын тулд апп хөгжүүлэгчийн мэдэгдлийн сервер рүү зөвхөн өөрийн хэлийг илгээнэ.

Зар сурталчилгаа

Google AdMob-ын зар нүүр дэлгэцийн «Саяхан» хэсгийн доор болон «Нээлттэй таб» дэлгэцийн табын жагсаалтын доор гарч болно. Зар харуулах, урвуулан ашиглахаас сэргийлэхийн тулд Google Mobile Ads SDK болон Google User Messaging Platform зартай холбоотой мэдээллийг боловсруулж болно.

Апп нь зочилсон хаяг, хайлт, бичсэн агуулга, татаж авсан файлын нэрийг зарын хүсэлтэд хэзээ ч оруулахгүй. Зөвшөөрөл шаардлагатай бүс нутагт Google-ийн зөвшөөрлийн дэлгэц гарах бөгөөд Та сонголтоо Тохиргоо дахь «Зарын нууцлалын тохиргоо» хэсгээс өөрчилж болно.

Үнэлгээний хүсэлт

Та аппыг хэд хэдэн удаа нээсний дараа Google Play-ийн үнэлгээний цонх гарч болно (Google Play In-App Review). Үнэлгээг Google боловсруулах ба хэн ямар үнэлгээ өгснийг хөгжүүлэгч харах боломжгүй.

4. Мэдэгдэл ба мэдэгдлийн сервер

Мэдэгдэл эхэндээ унтраалттай байх ба хоёр төрөлтэй, тус бүрт тусдаа зөвшөөрөл шаардлагатай.

Солонгосын цагаар оройн 9 цагаас өглөөний 8 цаг хүртэл «Урамшуулал, зар» мэдэгдлийг зөвхөн Та «21:00–08:00 цагт ч бас» (оройн 9 цагаас өглөөний 8 цаг хүртэл) сонголтыг тусад нь асаасан тохиолдолд илгээнэ. Зар сурталчилгааны мэдэгдэл бүрийн гарчигт (Зар) тэмдэглэгээ, илгээгч (By My Side Labs, mark@bymysidelabs.com), үнэгүй татгалзах арга байна. Та зөвшөөрөх эсвэл татгалзах үед апп огноо болон үр дүнг харуулна.

Аль нэг нь асаалттай бол By My Side Labs-ийн ажиллуулдаг мэдэгдлийн серверт (Cloudflare) дараах зүйлс хадгалагдана.

Энэ мэдээллийг зөвхөн хүлээн авагчийн хэлээр мэдэгдэл илгээхэд ашиглана. Хэт олон хүсэлтийг хаахын тулд мэдэгдлийн сервер холбогдсон IP хаягийг түр, хамгийн ихдээ 2 хоног ашиглаад дараа нь устгана.

Өмнөх зарлалыг Тохиргоо > Мэдэгдэл > Миний мэдэгдлүүд хэсгээс дахин харж болно. Хайрцгийн жагсаалт утсанд хадгалагдах ба шинэ зарлал татах үед ID дугаар болон аппын хэлийг илгээнэ. Хамааралгүй бусад компанийн зарыг мэдэгдэл болгон хэзээ ч илгээхгүй.

5. Зөвшөөрөл

Та зөвшөөрлийг хүссэн үедээ утасны тохиргооноос унтрааж болох ба зөвхөн холбогдох функц ажиллахаа болино.

6. Хадгалах хугацаа ба устгах

Та өгөгдлөө дараах байдлаар өөрөө устгаж болно.

«Програмын тохиргоог дахин тохируулна уу» нь утсан дахь аппын тохиргоо, мэдэгдлийн зөвшөөрөл, хайрцгийг устгах ба энэ төхөөрөмжийн бүртгэлийг мэдэгдлийн серверээс устгана. Хайлтын болон татаж авсан түүх үлдэнэ. Дэлгэрэнгүй: bigtextbrowser.bymysidelabs.com/data-deletion

Аппыг устгавал утсанд хадгалагдсан бүх зүйл устгагдана. Мэдэгдлийн серверийн мэдээлэл дээрх хугацааны дагуу, Google-ийн боловсруулсан мэдээлэл Google-ийн бодлогын дагуу устгагдана.

7. Үйлчилгээ үзүүлэгчид ба гадаад руу дамжуулах

Апп хувийн мэдээллийг худалддаггүй, бусад компанид өгдөггүй. Гэхдээ аппын функцэд доорх компаниудын үйлчилгээг ашигладаг бөгөөд энэ явцад мэдээлэл гадаад дахь сервер рүү илгээгдэнэ.

Мэдээлэл нь Таныг аппыг ашиглах эсвэл мэдэгдлийг асаах үед шифрлэгдсэн интернэт холболтоор (HTTPS) илгээгдэнэ. Хэрэв мэдэгдлийн сервер рүү юу ч илгээхийг хүсэхгүй бол бүх мэдэгдлийг унтраана уу. Google руу илгээх нь апп ажиллахад шаардлагатай тул хэрэв Та үүнийг хүсэхгүй бол аппыг ашиглахаа больж, устгана уу.

8. Таны эрх

Та мэдээллээ харах, засах, устгах, боловсруулалтыг зогсоохыг хүссэн үедээ хүсч болно. Апп нэр, холбоо барих мэдээлэл цуглуулдаггүй тул ихэнх өгөгдлийг аппаас эсвэл утасны тохиргооноос шууд устгаж, унтрааж болно.

Мэдэгдлийн серверийн мэдээллийн хувьд аппад мэдэгдлийг унтраах нь хамгийн хурдан. Бусад хүсэлтээ mark@bymysidelabs.com хаягаар имэйлээр илгээвэл бид хойшлуулалгүй шийдвэрлэнэ.

9. Хүүхэд

Big Text Browser хүүхдэд зориулагдаагүй бөгөөд хүүхдийн мэдээллийг санаатайгаар цуглуулдаггүй.

10. Аюулгүй байдал

Утсан дахь мэдээллийг аппын хувийн санд хадгалах ба мэдэгдлийн сервер болон Google-тэй холболт шифрлэгдсэн (HTTPS) байна. Мэдэгдлийн серверийн мэдээллийг зөвхөн админ эрхтэй хөгжүүлэгч харах боломжтой.

11. Энэхүү бодлогын өөрчлөлт

Энэхүү бодлого өөрчлөгдвөл бид эхлээд энэ хуудсанд нийтлэх ба чухал өөрчлөлтийг аппад мөн мэдэгдэнэ.

12. Холбоо барих

Үйл ажиллагаа эрхлэгч: By My Side Labs

Нууцлалын асуудал хариуцсан ажилтан: By My Side Labs-ийн хариуцсан ажилтан, mark@bymysidelabs.com

Солонгос дахь хувийн мэдээллийн зөрчлийн талаар тусламж авахын тулд Хувийн мэдээллийн зөрчлийн мэдээллийн төв (118, privacy.kisa.or.kr) эсвэл Хувийн мэдээллийн маргаан зохицуулах хороо (1833-6972, www.kopico.go.kr)-нд мөн хандаж болно.

13. Өөрчлөлтийн түүх