Big Text Browser गोपनीयता नीति

लागू हुने मिति: 2026-10-29

Big Text Browser पाठलाई ठूलो अक्षरमा देखाउने नि:शुल्क इन्टरनेट एप (वेब ब्राउजर) हो। साइन अप गर्नु पर्दैन, र यसले तपाईंको नाम, फोन नम्बर वा इमेल माग्दैन। यो नीतिले तपाईंको फोनमा के रहन्छ, के बाहिर जान्छ, र कसरी बन्द गर्ने तथा मेटाउने भनेर बताउँछ।

एक नजरमा

1. तपाईंको फोनमा मात्र राखिने जानकारी

ब्राउजर चलाउन तलका कुरा तपाईंको फोनमा राखिन्छन्। यी विकासकर्ताको सर्भरमा पठाइँदैनन्।

2. तपाईंले हेर्ने वेबसाइट

तपाईंले कुनै वेबसाइटमा लेखेको वा अनुमति दिएको जानकारी (लगइन, स्थान, माइक्रोफोन आदि) त्यो वेबसाइटको आफ्नै गोपनीयता नीतिअनुसार सम्हालिन्छ।

खतरनाक साइटबारे चेतावनी दिन, Android को वेब भ्यूमा Google Safe Browsing सधैँ खुला रहन्छ (Android WebView)। Google ले आफ्ना नीतिअनुसार तपाईं जान लाग्नुभएको ठेगानाको जानकारी जाँच्न सक्छ।

3. तपाईंको फोनबाट बाहिर जाने जानकारी

प्रयोग तथ्याङ्क र त्रुटि रिपोर्ट

एप सच्याउन र सुधार्न, यसले तलका कुरा Google Firebase (Google Analytics, Firebase Crashlytics) मा पठाउँछ।

हेरेका पूरा ठेगाना, खोजेका कुरा, पृष्ठका शीर्षक र सामग्री, तपाईंले टाइप गरेका कुरा, डाउनलोड फाइलका नाम, सूचनाका शीर्षक र पाठ, र पुस टोकन कहिल्यै पठाइँदैनन्। Android विज्ञापन ID को अनुमति एपबाट हटाइएको छ।

साइट मिल्ने सेटिङ र सेवा सूचना

साइटमा जडानको समस्यामा छिटो काम गर्न, एपले आफूभित्रै भएका सुविधा खोल्ने वा बन्द गर्ने मान Firebase Remote Config मार्फत पाउँछ। यी मानमा हेरेका ठेगाना वा टाइप गरेका कुरा हुँदैनन्।

अनिवार्य अपडेट वा सेवा बन्द हुने सूचना छ कि छैन जाँच्न, एपले आफ्नो भाषा मात्र विकासकर्ताको सूचना सर्भरमा पठाउँछ।

विज्ञापन

Google AdMob विज्ञापन होम स्क्रिनमा ‘हालको’ को तल र ‘ट्याबहरू खोल्नुहोस्’ स्क्रिनमा ट्याब सूचीको तल देखिन सक्छन्। विज्ञापन देखाउन र दुरुपयोग रोक्न, Google Mobile Ads SDK र Google User Messaging Platform ले विज्ञापनसम्बन्धी जानकारी प्रशोधन गर्न सक्छन्।

एपले हेरेका ठेगाना, खोजेका कुरा, टाइप गरेका कुरा वा डाउनलोड फाइलका नाम विज्ञापन अनुरोधमा कहिल्यै राख्दैन। सहमति चाहिने क्षेत्रमा Google को सहमति स्क्रिन देखिन्छ, र तपाईं आफ्नो छनोट सेटिङको ‘विज्ञापन गोपनीयता सेटिङ’ मा बदल्न सक्नुहुन्छ।

मूल्याङ्कन अनुरोध

तपाईंले एप केही पटक खोलेपछि, Google Play मूल्याङ्कन विन्डो देखिन सक्छ (Google Play In-App Review)। मूल्याङ्कन Google ले सम्हाल्छ, र कसले कुन मूल्याङ्कन दियो विकासकर्ताले देख्न सक्दैन।

4. सूचना र सूचना सर्भर

सूचना सुरुमा बन्द हुन्छन्, र दुई प्रकारका हुन्छन्, जसका लागि छुट्टाछुट्टै सहमति चाहिन्छ।

कोरियाको समयअनुसार राति 9 बजेदेखि बिहान 8 बजेसम्म, तपाईंले ‘राति 9 देखि बिहान 8 बजेसम्म पनि’ छुट्टै खोल्नुभएको छ भने मात्र अफर र विज्ञापन सूचना पठाइन्छन्। हरेक प्रचार सूचनाको शीर्षकमा (विज्ञापन) चिनो, पठाउने (By My Side Labs, mark@bymysidelabs.com) र नि:शुल्क रूपमा पाउन बन्द गर्ने तरिका हुन्छ। तपाईंले सहमति दिँदा वा फिर्ता लिँदा, एपले मिति र नतिजा देखाउँछ।

कुनै एउटा पनि खुला भए, By My Side Labs ले चलाउने सूचना सर्भर (Cloudflare) मा तलका कुरा राखिन्छन्।

यो जानकारी पाउनेको भाषामा सूचना पठाउन मात्र प्रयोग हुन्छ। एकैपटक धेरै अनुरोध आउन नदिन, सूचना सर्भरले जडान गर्ने IP ठेगाना बढीमा 2 दिनसम्म अस्थायी रूपमा प्रयोग गर्छ र त्यसपछि मेटाउँछ।

तपाईं पुराना घोषणा सेटिङ > सूचनाहरू > सूचना बाकस मा फेरि हेर्न सक्नुहुन्छ। सूचना बाकसको सूची फोनमा राखिन्छ, र नयाँ घोषणा ल्याउँदा ID नम्बर र एपको भाषा पठाइन्छ। सम्बन्ध नभएका अन्य कम्पनीका विज्ञापन कहिल्यै सूचनाको रूपमा पठाइँदैनन्।

5. अनुमति

तपाईं फोनको सेटिङमा जुनसुकै बेला अनुमति बन्द गर्न सक्नुहुन्छ, र सम्बन्धित सुविधा मात्र चल्न छोड्छ।

6. राख्ने र मेटाउने

तपाईं तलको तरिकाले डेटा आफैँ मेटाउन सक्नुहुन्छ।

‘एप सेटिङहरू रिसेट गर्नुहोस्’ ले फोनमा भएका एप सेटिङ, सूचना सहमति र सूचना बाकस मेटाउँछ, र सूचना सर्भरबाट यो उपकरणको दर्ता मेटाउँछ। ब्राउजिङ र डाउनलोड इतिहास भने रहन्छन्। विवरण: bigtextbrowser.bymysidelabs.com/data-deletion

एप अनइन्स्टल गर्दा फोनमा राखिएका सबै कुरा मेटिन्छन्। सूचना सर्भरको जानकारी माथिका अवधिअनुसार, र Google ले प्रशोधन गरेको जानकारी Google का नीतिअनुसार मेटिन्छ।

7. सेवा प्रदायक र विदेशमा स्थानान्तरण

एपले व्यक्तिगत जानकारी बेच्दैन वा अरू कम्पनीलाई दिँदैन। तर एपका सुविधाका लागि यसले तलका कम्पनीका सेवा प्रयोग गर्छ, र यस क्रममा जानकारी विदेशका सर्भरमा पठाइन्छ।

तपाईंले एप प्रयोग गर्दा वा सूचना खोल्दा जानकारी इन्क्रिप्ट गरिएको इन्टरनेट जडान (HTTPS) बाट पठाइन्छ। सूचना सर्भरमा केही पनि पठाउन चाहनुहुन्न भने, सबै सूचना बन्द गर्नुहोस्। एप चल्न Google मा पठाउनु आवश्यक छ, त्यसैले त्यो नचाहनुहुन्छ भने एप प्रयोग गर्न छोडेर अनइन्स्टल गर्नुहोस्।

8. तपाईंका अधिकार

तपाईं जुनसुकै बेला आफ्नो जानकारी हेर्न, सच्याउन, मेटाउन वा प्रशोधन रोक्न अनुरोध गर्न सक्नुहुन्छ। एपले नाम वा सम्पर्क विवरण सङ्कलन गर्दैन, त्यसैले धेरैजसो डेटा एप वा फोनको सेटिङमा तुरुन्तै मेटाउन वा बन्द गर्न सकिन्छ।

सूचना सर्भरको जानकारीका लागि, एपमा सूचना बन्द गर्नु सबैभन्दा छिटो हुन्छ। अन्य कुनै अनुरोधका लागि mark@bymysidelabs.com मा इमेल गर्नुहोस्, हामी ढिलो नगरी सम्हाल्नेछौँ।

9. बालबालिका

Big Text Browser बालबालिकाका लागि बनाइएको होइन र जानीजानी बालबालिकाको जानकारी सङ्कलन गर्दैन।

10. सुरक्षा

फोनमा भएको जानकारी एपको निजी भण्डारणमा राखिन्छ, र सूचना सर्भर तथा Google सँगको जडान इन्क्रिप्ट गरिएको (HTTPS) हुन्छ। सूचना सर्भरको जानकारी प्रशासक पहुँच भएका विकासकर्ताले मात्र हेर्न सक्छन्।

11. यो नीतिमा परिवर्तन

यो नीति बदलिएमा, हामी पहिले यही पृष्ठमा राख्नेछौँ, र महत्त्वपूर्ण परिवर्तन एपमा पनि जानकारी दिनेछौँ।

12. सम्पर्क

सञ्चालक: By My Side Labs

गोपनीयता अधिकारी: By My Side Labs का जिम्मेवार व्यक्ति, mark@bymysidelabs.com

कोरियामा गोपनीयता उल्लङ्घनसम्बन्धी सहयोगका लागि, तपाईं Personal Information Infringement Report Center (व्यक्तिगत जानकारी उल्लङ्घन रिपोर्ट केन्द्र, 118, privacy.kisa.or.kr) वा Personal Information Dispute Mediation Committee (व्यक्तिगत जानकारी विवाद मध्यस्थता समिति, 1833-6972, www.kopico.go.kr) मा पनि सम्पर्क गर्न सक्नुहुन्छ।

13. परिवर्तनको इतिहास